Три деца на една, 11 и 15 години са били

...
Три деца на една, 11 и 15 години са били
Коментари Харесай

Три деца пострадаха след катастрофа с пиян и дрогиран шофьор

Три деца на една, 11 и 15 години са били ранени при злополука на пътя София - Монтана в старопланинския проход Петрохан нощес, оповестиха от Областната дирекция (ОД) на Министерство на вътрешните работи в Монтана.

Произшествието е станало към 18:00 часа, откакто водач на „ Фолксфаген пасат “ на 43 година от село Бело поле в област Видин е изпуснал завой, навлязъл е в лентата за насрещно придвижване и се е блъснал челно в „ Ауди “, карано от 38-годишна жена от София. Пострадалите деца са пътували в колата на дамата. Те са откарани в Центъра за незабавна здравна помощ в Берковица, където се открило, че имат леки пострадвания и са освободени за домашно лекуване.



Шофьорът на другата кола, който предизвикал конфликта, е откаран за оказване на помощ в болница в Монтана, след което е арестуван в ареста на районното ръководство на Министерство на вътрешните работи в Берковица. Пробата му за опиати отчела приложимост на амфетамини, а тестът на алкохол – 1,73 промила в кръвта при пределно позволена норма от 0,5 промила.



От ОДМВР в Монтана оповестиха пред Българска телеграфна агенция, че сходно произшествие с пийнал и дрогиран водач е второто в прохода Петрохан за последните два месеца. Подобен случай имаше с водач на ТИР, който беше тръгнал по шосето през планината в нарушаване на възбраната да минават коли с тегло над 12 тона, откакто е седнал зад кормилото след приложимост на опиати и алкохол.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР