Три деца на 1, 11 и 15 години са били

...
Три деца на 1, 11 и 15 години са били
Коментари Харесай

Пиян и дрогиран блъсна кола и рани 3 деца

Три деца на 1, 11 и 15 години са били ранени при злополука на пътя София - Монтана в старопланинския проход Петрохан нощес, оповестяват от Областната дирекция (ОД) на Министерство на вътрешните работи в Монтана.

Произшествието е станало към 18:00 часа, откакто водач на " Фолксфаген пасат " на 43 години от село Бело поле в област Видин е изпуснал завой, навлязъл е в лентата за насрещно придвижване и се е блъснал челно в " Ауди ", карано от 38-годишна жена от София. Пострадалите деца са пътували в колата на дамата. Те са откарани в Центъра за незабавна здравна помощ в Берковица, където се открило, че имат леки пострадвания и са освободени за домашно лекуване.

Шофьорът на другата кола, който предизвикал конфликта, е откаран за оказване на помощ в болница в Монтана, след което е арестуван в ареста на районното ръководство на Министерство на вътрешните работи в Берковица. Пробата му за опиати отчела приложимост на амфетамини, а тестът на алкохол - 1,73 промила в кръвта при пределно позволена норма от 0,5 промила.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР