Три автомобила се сблъскаха вечерта на 6-и септември край Панчарево.

...
Три автомобила се сблъскаха вечерта на 6-и септември край Панчарево.
Коментари Харесай

Тежко е състоянието на 29-годишна жена, пострадала при катастрофата край Панчарево

Три автомобила се сблъскаха вечерта на 6-и септември край Панчарево. В разследване на тежката злополука един човек загуби живота си, а девет бяха ранени, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Инцидентът се случва на бул. „ Самоковско шосе ”, до отбивката за Бистрица. Причините към момента се обясняват, само че съгласно първичната информация, до тежкото произшествие се стига след нахлуване в насрещно придвижване.

Ранените в случая са настанени в трите огромни столични лечебни заведения „ Света Анна “, ИСУЛ и „ Пирогов “.

В болница „ Света Анна “ са откарани общо три девойки - на 16, 17 и 18 години. Те са и най-тежко потърпевшите, едно от тях е в сериозно положение. В болница „ Пирогов “ са две момчета - на 16 и 18 години, 29-годишна жена, 44-годишен мъж и 16-годишният му наследник.

Директорът на „ Пирогов ” доктор Димитров даде настояща информация за положението на признатите в незабавната болница потърпевши:

В незабавният център има две деца и двама пълнолетни.

Едното момче, на 16 години, признато при нас, е с огромна контузия на главата. Няма заплаха за живота му, само че е в детска неврохирургия за наблюдаване и вероятно за спомагателни проучвания, осведоми доктор Димитров.

Другите две момчета са обработени в шокова зала, нямат тежки пострадвания и са освободени за домашно наблюдаване.

В доста тежко положение обаче е 29-годишна жена, която е с полифрактура, строшаване на гален, таз, мекотъканни пострадвания. В момента към момента е в хирургична зала. Ще бъде в реанимация, тя е в тежко положение, осведоми шефът на „ Пирогов ” тази заран.

Макар публично работен, и през днешния ден се чака засилен трафик към столицата и огромните градове. По данни на полицията приблизително дневно екипите на пътна и на охранителна полиция правят инспекции на към 9000 моторни транспортни средства и на към 10 000 водачи и пасажери, оповестява БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР