Три 9-годишни деца и трима възрастни на 60 и 61

...
Три 9-годишни деца и трима възрастни на 60 и 61
Коментари Харесай

Байдън с призив за мерки срещу насилието след поредната стрелба в училище в САЩ

Три 9-годишни деца и трима възрастни на 60 и 61 са жертвите при стрелбата в учебно заведение в Нешвил, щата Тенеси. 28-годишният нападател, премахнат от полицията, се оказва някогашен ученик на образователното заведение. Според управляващите стрелецът е роден като жена, която се самоопределяла като мъж. Най-вероятният претекст е засегнатост и възмущение. Президентът Байдън още веднъж прикани за ограничения против насилието с огнестрелно оръжие.

Транссексуалният Одри Хейл дошъл с кола до някогашното си учебно заведение. Охранителните камери са запечатали дейностите му. Проникнал през заключените порти посредством изстрели в стъклата. Носел е три огнестрелни оръжия, в това число полуавтоматична пушка. Открил огън и по пристигналата полицейска кола. Всичко траяло 14 минути, а при последвалата интервенция е бил премахнат.

В локалната черква беше отслужена мемориална работа за жертвите. В почерненото християнско учебно заведение децата са на възраст от 3 до 11 години.

" Трябва да създадем повече, с цел да спрем насилието с огнестрелно оръжие. То раздира нашите общности, раздира самата душа на нацията ", сподели Джо Байдън.

Трагедията в Нешвил е 129-ият случай на всеобща пукотевица с над четири жертви в Съединените щати за тази година, регистрират деятели.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР