Ужасена майка осъди действията на двама насилници, които нападнаха и

...
Ужасена майка осъди действията на двама насилници, които нападнаха и
Коментари Харесай

Момче, 13, „бито“ от насилници, които „го принуждаваха да им ближе обувките“

Ужасена майка осъди дейностите на двама насилници, които нападнаха и изтезаваха сина й в гнусни видеоклипове, популяризирани онлайн.

Аманда Финикс от Северен Йоркшир остана ужасена, откакто й бяха изпратени голям брой видеоклипове на 13-годишния й наследник Аштън, обичай от двама насилници. Майката твърди, че синът й е бил малтретиран от двете момчета в продължение на четири месеца.

Тя сподели на Mirror, че той е бил атакуван в три разнообразни случая. Но това беше докладвано на полицията едвам след третия, защото синът й беше толкоз изплашен, че щеше да се утежни, в случай че каже на някого, че го е скрил от нея.

Тя сподели: „ Той е изцяло втвърден. Не видях Аштън, когато се прибра, само че най-хубавият му другар, който беше с него, пристигна при мен и ми сподели, че са го трансферирали и че са му създали неразбория

„ Но те са му споделили, че в случай че трева, ще стане по-лошо. Качих се незабавно горе. Аштън беше с окървавено лице и всичко останало. Попитах какво се е случило – макар че знаех и той се опита...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР