Тревожните метеорологични карти показват големи части от Обединеното кралство, подготвени

...
Тревожните метеорологични карти показват големи части от Обединеното кралство, подготвени
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Невероятните карти стават лилави и червени, тъй като Великобритания ще бъде затрупана от сняг

Тревожните метеорологични карти демонстрират огромни елементи от Обединеното кралство, готови за още сняг - няколко седмици след метеорологичната пролет.

Температурите към момента не са се повишили доста в цялата страна, откогато сезоните се смениха на 1 март, а проливните дъждове удариха огромни елементи от нацията. Те ще станат зимни - чак в четвъртък, 21 март - споделят синоптиците от Metdesk.

Метеорологичните карти, основани и издадени от метеоролозите в службата, демонстрират виолетов нюанс - който съставлява сняг - от Шотландските планини чак на юг до Западен Йоркшир. До обяд най-силен сняг ще има в Пъртшър, Шотландия, считат синоптиците. Сняг ще вали като дъжд по-на юг през същия ден - изобилен тук-там, в това число Източен Мидландс.

Но синоптиците акцентират, че дълготрайните прогнози са сложни за прогнозиране и постоянно се трансформират. Метеорологичната работа признава, че температурите ще се борят да се покачат доста за известно време, само че към момента не е предизвестила н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР