Тревожна вест съобщи братъта на Емил Боев.Шест дни вече няма

...
Тревожна вест съобщи братъта на Емил Боев.Шест дни вече няма
Коментари Харесай

Братът на Емил Боев: На брат ми може и да му е навредено

Тревожна новина заяви братъта на Емил Боев.

Шест дни към този момент няма диря от 25-годишния Емил Боев, който изчезна по време на фестивала " Сурва " в Перник. От през днешния ден доброволците, координирани от брата на мъжа - Мартин Боев, сменят тактиката - слизат от гората и ще търсят единствено в града. Причината - всички местности над Перник към този момент са обходени.

Към момента са останали 40-50 доброволци и апелът на Мартин е, в случай че е допустимо, да дойдат още хора на помощ. По думите му полицията към този момент не изключва и версията на брат му да е навредено. Семейството не е надалеч от мисълта и да разгласи премия за намирането на изчезналия Емил, само че сходно решение ще разиска едвам след консултация със експерти дали да го направи, по кое време и по какъв начин. Призивът на Мартин Боев и околните на търсения млад мъж е перничани да откликнат, в случай че се наложи да отворят дворовете и мазетата си за претършуване.

- Полицията има ли към този момент някакви подозрения, че може да има престъпен детайл, някакви версии?

- Споделят, че може на Емил да му е навредено на този стадий. И те не знаят, просто споделят, че и това е вероятен сюжет. В който и аз също имам вяра. Засега нямаме никаква диря нито в едната тенденция, нито в другата.

Още в
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР