Третото издание на станалия традиционен турнир по тенис за аматьори

...
Третото издание на станалия традиционен турнир по тенис за аматьори
Коментари Харесай

Силен турнир по тенис за аматьори ще се проведе в Бургас в началото на май

Третото издание на станалия обичаен шампионат по тенис за дилетанти VSSport Оpen ще се организира сред 5 и 7 май на кортовете на Търговска колегия Ника в бургаския квартал Сарафово. За трета поредна година уредниците ще съберат едни от най-хубавите дилетанти от цяла България за конкуренцията, която се обрисува да е извънредно забавна. Участие ще вземат 64 фенове на тениса. 

Турнирът ще бъде разграничен в две категории - екстра и фенове. В екстрата главен любимец ще бъде Иван Притъргов, който завоюва купата в първите две издания на шампионата. Общо, в по-силният формат, присъединяване ще вземат 32 състезатели. Форматът при феновете ще бъде също 8 групи по 4. Там местата към този момент са запълнени, а борбата ще бъде непредсказуема.

" Надявам се да се получи същински празник. В последните години в Бургас и района аматьорският тенис се развива с огромни темпове. Лично аз се надявам да се получи един същински празник, като сме приготвили доста изненади за дребни и огромни. 

Правим шампионата към този момент трета година и нашата упоритост е всяко последващо издание да бъде по-интересно. Очакваме няколко забавни имена от спортните среди да вземат присъединяване на шампионата, като в околните дни ще обявим и техните имена ", разяснява един от уредниците Станко Минев пред Sportal.bg.

Sportal.bg е медиен сътрудник на шампионата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР