Третото издание на Международния екслибрис конкурс във Варна, организиран от

...
Третото издание на Международния екслибрис конкурс във Варна, организиран от
Коментари Харесай

Трети Международен екслибрис конкурс във Варна

Третото издание на Международния екслибрис конкурс във Варна, проведен от Арт изложба "Ларго ", ще се организира през август и септември. До момента към този момент са пристигнали екслибрисите на повече от 170 създатели от 32 страни.
Журито на състезанието ще се събере в морската столица от 20 до 22 юли. Негов ръководител за втори следващ път е известният художник доцент Димо Колибаров. Членове на журито са доцент Христо Керин (България), художник, учител и началник на катедра "Графика " на Факултета за изящни изкуства на ВТУ "Св. св. Кирил и Методий ", Анна Тихонова (Беларус), художник, Константин Антюхин (Украйна), художник, и Димо Миланов (България), съосновател на състезанието.
Победителят и наградените създатели ще бъдат оповестени публично по време на откриването на изложбата със селектираните произведения на 8 август от 18.30 ч. в Арт изложба "Ларго ". Като част от съпътстващата стратегия в същата вечер в зала 2 ще се открие и независима галерия - графика на спечелилия във второто издание на състезанието, Веселин Дамянов-Вес. Първата от съпътстващите прояви на третото издание на проявата е изложбата графика на Юлиан Йорданов и Анна Тихонова, която ще бъде открита на 20 юли в Арт изложба "Ларго ".

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР