Третодивизионният ФК Борислав (Първомай) проведе редовно Общо събрание , на

...
Третодивизионният ФК Борислав (Първомай) проведе редовно Общо събрание , на
Коментари Харесай

Борислав влезе в 2020-а година с ново ръководство

Третодивизионният ФК Борислав (Първомай) организира постоянно Общо заседание, на което беше определено ново управление. Основна точка в дневния ред бе избор на нов Управителен съвет, заради приключване мандата на предходния. Прието бе предлагането съставът на УС да бъде сведен до петима членове, вместо досегашните седем.

За ръководител на УС бе определен Борислав Минев, представител на компанията " Бор Чвор ", която се ангажира да подкрепя издръжката на клуба, взаимно с Община Първомай.
В състава на новия Управителен съвет влязоха Борислав Минев, Светозар Славчев, Николай Шанков Бонев, Николай Кънчев Бонев и Костадин Момчилов.

Контролният съвет резервира числеността си от трима членове, като към досегашните Георги Георгиев и Желязко Мирчев се причисли Михаил Начев.

На събранието участва и кметът на общината Николай Митков, който изрази убеденост, че проблемите пред ФК " Борислав " към този момент са в предишното и в идващите години клубът ще се развива. Той съобщи, че чака и други компании от града и региона да се включат в подпомагането на футболния клуб, който със своята 95-годишна история е една от най-старите съществуващи организации в града.

Първомайци са на 10-о място след есенния дял в Югоизточната Трета лига с 20 точки, събрани след от 6 победи и 2 равенства, а 9 са загубите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР