Трети основните футболист на ЦСКА – Маурисио Гарсес, е на

...
Трети основните футболист на ЦСКА – Маурисио Гарсес, е на
Коментари Харесай

Саша Илич се хвана за главата! ЦСКА остава без четвърти титуляр, как да бие Левски?

Трети главните футболист на ЦСКА – Маурисио Гарсес, е на път да пропусне дербито с „ Левски “. Мачът сред най-големите столични грандове е в сряда от 18,45 ч.
Срещата е от последния кръг на така наречен българско състезание и ще бъде определяща за първенеца. Преди началото на кръга ЦСКА изостава на 2 точки от водача „ Лудогорец “. Разградчани гостуват на „ Черно море “.
Наставникът на „ армейците “ Саша Илич има кадрови терзания в нахлуване, откакто двамата му съществени изпълнители не са изцяло здрави. Маурисио Гарсес, който има 10 гола и 2 асистенции в 31 мача от шампионата, е с мускулно разтежение и през днешния ден тренира на омекотен режим.
Голмайсторът на отбора Дюкенс Назон, който е със 17 попадения в Първа лига, пък се оплаква от болки в коляното и също се готви по специфична стратегия с по-леки натоварвания, като по всяка възможност още веднъж ще остане запаса, както и в предходните три мача на ЦСКА.
Илич няма да може да разчита и на централните бранители Мено Кох, който е осъден, както и на Юрген Матей, който отпада поради контузия на коляното.
Съперникът „ Левски “ пък се нуждае от наложителна победа в битката за третото място и директна квота за Лигата на конференциите, откакто изостава на 2 точки зад ЦСКА 1948, който приема „ Локомотив “ (Пловдив) и даже с тъждество ще си подсигурява спечелването на бронзовите медали.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР