Трети играч от Топ 16 отпадна още в I кръг

...
Трети играч от Топ 16 отпадна още в I кръг
Коментари Харесай

Топ 16 даде трета жертва в епилога на I кръг

Трети състезател от Топ 16 отпадна още в I кръг на международното състезание по снукър в Шефилд. В заключителния ден от 1/16-финалите в митичния спектакъл " Крусибъл " поставеният под №11 Лука Бресел отстъпи с 5:11 пред Нопон Саенгхам.

Преминалият два кръга квалификации тайландец водеше с 6:3 след първата сесия в сряда и задържа ритъма си в доиграването през вчерашния ден. Саенгхам започва стремително втората сесия, печелейки три следващи фрейма, преди белгиецът да успее да вземе две партии - единствено с цел да направи провалянето си по-почетно.

За 29-годишния азиатец класирането за II кръг идва и като подарък за раждането на първородната му щерка тази седмица. Нопон беше сюрпризиран в сряда с новината, че е станал татко, защото се очакваше брачната половинка му да роди в средата на май.

" Много съм благополучен! Още не съм я виждал, тъй като е в болничното заведение. Казва се Билийв. Говоря с жена ми всеки ден, на следващия ден ще мога да ги видя във видео диалог и всичко ще е наред ", описа разчувстваният Саенгхам след успеха си над Бресел.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР