Трети ден няма следа от 55-годишния Борис Гюрганин от Кричим,

...
Трети ден няма следа от 55-годишния Борис Гюрганин от Кричим,
Коментари Харесай

Трети ден издирват изчезналия мъж от Кричим, ловци обхождат труднодостъпни местности

Трети ден няма диря от 55-годишния Борис Гюрганин от Кричим, който изчезна в понеделник. Мъжът е чиновник на ВиК –Кричим и има две деца. Както TrafficNews.bg събщи джипът на мъжа е открит зарязан в гориста околност край града, а в него е оставена записка от Гюрганин  до сина му, в която го е помолил да се грижи за майка си.
Прочетете още
„ Вчера към 30-40 души, членове на ловната тайфа и доброволци се включиха в издирването на мъжа. Все още няма резултат и през днешния ден не престават. Джипът му е открит отворен до манастир „ Св. св Козма и Дамян ”. Местността е гориста и тук-там труднодостъпна. Хората, които са се присъединили в акцията познават добре региона и всички пътеки, тъй че допускам, че ще съумеят да обходят целия регион ”, разяснява кметът на Кричим Атанас Калчев.

В издирването са включени и два дрона, като единият е благосъстоятелност на общината. Кметът на Кричим съобщи, че през днешния ден техниката още веднъж ще бъде пусната, в случай че има подобаващи метрологични условия, защото сега има мъгла и вали в региона.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР