Треньорската сага около Левски няма край, въпреки че от клуба

...
Треньорската сага около Левски няма край, въпреки че от клуба
Коментари Харесай

Световна медия: Славиша Стоянович напуска Левски, поема Латвия

Треньорската сага към Левски няма край, макар че от клуба няколко пъти пробваха да прекратят каквито и да било спекулации. Последната информация обаче идва от Reuters, а тя е, че Славиша Стоянович ще бъде публично показан за народен селекционер на Латвия на 1 март, базирайки се на източници близки до протичащото се.
Според информацията Стоянович се е съгласил да поеме тима за три години. Той ще размени на поста Миксу Паателайнен, чийто контракт изтече в края на предходната година. Латвия е в група " G " в квалификациите за Евро 2020, а първият й дуел е против Македония на 21 март.
Разкриха аргументите Стоянович да загуби предпочитание за работа в Левски
Не се показва дали Славиша Стоянович ще остане в Левски най-малко до лятото, докато е договорът му, или от латвийската федерация ще заплатят някаква наказателна клауза на Левски, с цел да го вземат. Самият ментор в последните си изявленията съобщи, че сигурно остава най-малко до юни месец в отбора, като самичък показа, че е имал няколко предложения, в това число и от клубове, само че не назова техните имена.

Вчера даже даде изявление пред клубната телевизия на Левски, в която приказва за подготовката на отбора в Кипър и по какъв начин върви тя. Ето какво показа наставникът.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР