Треньорската комисия към Българската федерация по баскетбол (БФБаскетбол) въведе втора

...
Треньорската комисия към Българската федерация по баскетбол (БФБаскетбол) въведе втора
Коментари Харесай

Треньорската комисия дава втори шанс за треньорите

Треньорската комисия към Българската федерация по баскетбол (БФБаскетбол) вкара втора опция за треньорите, пропуснали националния семинар през юли. Те би трябвало да посетят най-малко четири тренировки на тим, участващ в шампионатите на НБЛ или А група при дамите. 

Това би трябвало да стане до 15 октомври, оповестиха от комисията. 

БФБаскетбол провежда на 30 и 31 юли треньорски семинар, който бе наложителен за всички основни, старши, асистент треньори и инструктори по баскетбол, без значение с какви тимове работят, в това число и за тези от НБЛ, и ББЛ. Над 170 експерти посетиха заниманията през лятото. Заради наложителния статут на явяването и прекосяването на образование през сезона, Треньорската комисия реши да даде нова опция на пропусналите семинара през юли. 

" Даваме опция за тези сътрудници, които по уважителни аргументи не съумяха да са с нас през лятото. Те би трябвало наложително да посетят 4 тренировки на тим от НБЛ или тим от женско състезание А група до 15.10.22 година Само по-късно ще им бъде позволено да картотекират тимовете си, с които работят в клубовете и да вземат участие в шампионатите “, изясни методистът към БФБаскетбол Петър Клечков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР