Треньорите на Манчестър Юнайтед се надяват да подновят тренировките с

...
Треньорите на Манчестър Юнайтед се надяват да подновят тренировките с
Коментари Харесай

Асистент на Солскяер: Готвим се за разхлабване на мерките и подновяване на тренировки

Треньорите на Манчестър Юнайтед се надяват да възобновят тренировките с футболистите през идващия месец, само че имат и някои аварийни разновидности, в случай че карантината бъде продължена, съобщи асистентът на Оле Гунар Солскяер - Киърън Маккена.

COVID-19 пандемията "хвана " тима в серия от 11 следващи мача без загуба във всички шампионати и от управлението са сигурни, че инерцията няма да бъде изгубена. По време на карантината всички футболисти на Юнайтед упражняват по особено готови стратегии по домовете си.

"Да чукаме на дърво, сега се приготвяме за разхлабване на спешните ограничения и вероятно възобновяване на тренировките. Работим по този проект, само че имаме и аварийни ", сподели той за United app и добави, че Висшата лига би трябвало да бъде приоритет пред купата на ФА и други шампионати.

"Разбира се, че шампионата би трябвало да бъде приоритет при сходни къси периоди. Вече сме го дискутирали. ФА Къп е доста значим шампионат за страната и клуба ни, само че графикът е доста сбит. За момента наподобява, че и европейските шампионати ще стартират някъде през август. Това прави календара още по-тежък.

"Футболистите ни поддържат кондиционно равнище и сигурно упражняват доста повече, в сравнение с през паузите сред сезоните, тъй че ние не чакаме да изгубят целия темп. В момента се готвим за обстановка, в която ще имаме доста малко време за тренировки преди подновяването на шампионата. Може би към три седмици ".
Премиър лийг 31 кръг, неделя 22 март  Манчестър Юнайтед 17:00  Шефилд Юнайтед
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР