Треньорът в школата на Ливърпул – Джей Спиъринг, постъпи по

...
Треньорът в школата на Ливърпул – Джей Спиъринг, постъпи по
Коментари Харесай

Треньор на Ливърпул: Казаха ми, че тялото ми ще спре да работи

Треньорът в школата на Ливърпул – Джей Спиъринг, постъпи по неотложност в болница. Това се случи точно на Бъдни вечер, а за неприятната вест разкри самият той. При рутинни кръвни проучвания с клуба, Спиъринг е бил диагностициран с така наречен надбъбречна непълнота.

При хората с сходна диагноза се следи хронична отмалялост, мускулна уязвимост, промени в апетита, ниско кръвно налягане, промени в настроението, меланхолия и други

Спиъринг се завърна в Ливърпул през лятото, като зае ролята на играещ-треньор в една от юношеските обединения на „ алените ”. Още при първите медийни фотоси направи усещане тенът на футболиста, който бе радикално друг от останалите. Именно той е бил една от аргументите, поради която е бил посъветван да си направи проучвания.

„ Първата ми свободна Коледа от 17 години насам бе малко по-различна, в сравнение с чаках. След кръвни проучвания в клуба, в навечерието на Коледа ми споделиха, че незабавно би трябвало да постъпя в болница, преди тялото ми да стартира да се изключва ”, написа Спиъринг в обществените мрежи.

„ Бях на часове/дни от това да изпадна в надбъбречна рецесия. След спомагателни наблюдения и проби ми бе сложена диагноза болест на Адисон. Отне ми време да го схвана, само че съм признателен, че към този момент е сложена диагноза, която може да се управлява и ръководи посредством хормонално лекуване и това не е нещо, на което да разреша да повлияе или диктува живота ми. Като се замисля, мога да кажа, че пренебрегвах признаците и измененията в тялото си повече от година, без това да бъде тествано ”, написа Спиъринг.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР