Треньорът на Ювентус Маурицио Сари остана доволен от успеха с

...
Треньорът на Ювентус Маурицио Сари остана доволен от успеха с
Коментари Харесай

Сари: Важно е да запазим баланс

Треньорът на Ювентус Маурицио Сари остана удовлетворен от триумфа с 2:0 над Байер (Леверкузен) в Шампионската лига. Той похвали тима си, само че съобщи, че желае той да резервира салдото в представянето си в Европа и в Серия “А”.
“Важно е да запазим баланс. Загубихме от Лацио през уикенда, въпреки в огромни интервали това да бе най-силният ни мач за сезона. Тази вечер още веднъж бе мъчно. Изправихме се против един от тимовете, който се показва добре в Бундеслигата този сезон. Стояхме добре и изчакахме темпото да падне, с цел да натиснем и да вземем трите точки”, съобщи Сари.

В края на мача експертът пусна в игра Пауло Дибала да си партнира в офанзива с Кристиано Роналдо и Гонсало Игуаин. Именно Дибала раздвижи играта на торинци и асистира за двата гола на своите съотборници.

“Изчакахме Байер да се умори и да понижи експанзията в играта си. Когато Бернардески стартира да намира повече пространства, взех решение че е време да заиграем с трима нападатели. Прави ми впечатлени, че от време на време в Серия “А” излизаме с друга настройка спрямо мачовете в Шампионската лига, изключително в срещите незабавно след европейските дуели. Това е психически проблем, над който ще би трябвало да работим”, добави експертът.

Шампионска Лига 6 кръг, сряда 11 декември  Байер Леверкузен 0:2краен резулат  Ювентус
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР