Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри става трансферна цел №1 на

...
Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри става трансферна цел №1 на
Коментари Харесай

Реал Мадрид отново посяга към треньора на Ювентус

 Алегри: Писна ми от Барселона
Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри става трансферна цел №1 на закъсалия европейски и клубен първенец Реал Мадрид, а италианските медии към този момент разясняват договарянията по удължение на контракта му с гранда от Торино.

Алегри притегли вниманието освен на Реал, а и на доста други европейски грандове, с работата си отпред на Ювентус. Испанския отбор сега е воден от Сантяго Солари, само че не се намира в цветущо положение, а през отминалата седмица направи две неверни стъпки в шампионата.

Според испанската стратегия El Chiringuito, босът на Реал Флорентино Перес се отказал да преследва Маурисио Почетино от Тотнъм и ще насочи напъните си точно към Масимилиано Алегри, който към този момент един път отхвърли на " белия балет " след напускането на Зинедин Зидан през предишното лято.

51-годишният експерт има контракт до юни 2020-а година, а към този момент се появиха и информации, че той ще напусне поста си даже по-рано и ще бъде сменен от Зинедин Зидан.

Tuttosport обаче твърди друго, а точно, че Ювентус и Алегри разискват вероятно удължение на контракта на треньора.

Успее ли Перес да притегли Алегри, това ще е самобитен реванш за Кристиано Роналдо, който си потегли от Мадрид в посока Торино след международното в Русия.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР