Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри смята, че и през настоящия

...
Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри смята, че и през настоящия
Коментари Харесай

Алегри: Реал Мадрид отново е фаворит да спечели Шампионсакта лига

Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри счита, че и през сегашния сезон Реал Мадрид е любимец да завоюва трофея в Шампионската лига. “Белият балет” завоюва последните две издания на шампионата, а предишния сезон на финала надигра точно Юве с 4:1. Според Алегри, испанският гранд може да вземе купата за трета поредна година.

“Реал е любимец номер едно. Те се подхлъзнаха първоначално, изгубиха точки, само че към този момент стартират да напипват правилния темп: играха на 70% против Дортмунд и все пак победиха. Барселона има Лионел Меси, който можа да направи разликата във всеки мач. Пари Сен Жермен са сложни за дешифриране, само че разполагат с играчи като Неймар, Мбапе, Кавани, Дани Алвеш… Ще забележим по какъв начин ще наподобяват през месец март. Дали Дани Алвеш ми липсва? Той е значим състезател, доста техничен, който игра доста мощно през втората част от предишния сезон”, съобщи Алегри.

Наставникът разяснява и раздялата с Леонардо Бонучи, който през лятото мина в Милан, а една от аргументите бе спор с Алегри.

“Лео бе значим футболист, само че в историята на Юве доста значими играчи са си тръгвали. След финала в Берлин бяхме напуснати от Пирло, Видал и Тевес и изглеждаше, че с Юве е свършено, само че ние бързо рестартирахме. Същото бе и след раздялата с Погба и Мората. Клубът може да се оправи без всеки”, добави експертът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР