Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри прие философски равенството с (1:1).

...
Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри прие философски равенството с (1:1).
Коментари Харесай

Алегри: Чашата е наполовина пълна

Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри одобри метафизичен равенството с (1:1). Очакванията бяха торинци да запишат лесна победа, само че в действителност те не играха изключително добре и бяха на косъм да изгубят мача. Гол на в края им донесе най-малко точката. Затова наставникът счита, че чашата е на половина цялостна.

" Наясно сме, че с цел да приключим в топ 4, би трябвало да вървим малко по малко. За благополучие успяхме да вземем точка в обстановка, която бе много комплицирана. Изиграхме едва първо полувреме, само че откакто получихме гол, ударихме една греда и имахме много изстрели към вратата. Напоследък постоянно започнахме да получаваме голове, тъй че би трябвало да поработим над това ", зяави Алегри.

" В началото на сезона, евентуално щяхме да загуби подобен мач. Така че дано кажем, че чашата е на половина цялостна. Ясно е, че би трябвало да играем доста по-добре, само че пък не би трябвало и да се депресираме ненужно. Отборите зад тила ни се движат бързо. Фиорентина има удобна стратегия до края. Не бива да отписваме и Лацио и Рома. Така че имаме още доста работа. Трябва да разберем, че мачовете са дълги и постоянно има време да спечелим Не бива да се паникьосваме и да действаме дезорганизирано. Победата през днешния ден нямаше да ни подсигурява четвъртото място, само че би трябвало да се стегнем и да се пазиме по-спокойно ", счита Алегри.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР