Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри не остана очарован от играта

...
Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри не остана очарован от играта
Коментари Харесай

Макс Алегри недоволен от Юве

Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри не остана удивен от играта на възпитаниците си при успеха над Фиорентина с 2:0 като посетител в първия мач от 24-ия кръг на Серия А. С триумфа Ювентус се качи на върха в класирането, само че терзанията на Алегри са свързани с идния първи конфликт с Тотнъм от елиминациите на Шампионската лига.

“Поздравявам момчетата и Фиорентина. Започнахме добре, само че по-късно те ни упражниха напън. Рискувахме на няколко пъти да получим гол, само че за благополучие почивката пристигна без да понесем вреди. През второто полувреме беше различно”, разяснява Алегри. Той се спря и на обстановката с отсъдена и анулирана след консултация с ВАР дузпа против отбора му. Не стана ясно дали решението на Марко Гуида е поради засада или поради нарушаване против Алекс Сандро. Самият Алегри също не е схванал претекстовете на рефера.

“Тотнъм е доста техничен тим, само че мачовете в Шампионската лига са тежки. Трябва да играем по-добре от днес”, добави с взор към идния мач на Ювентус Алегри, който изрази вяра Пауло Дибала да се възвърне.

“Няма да поемам опасности с него, тъй като той е доста значим състезател и ние имаме потребност от него, само че в най-хубавото му положение. Същото се отнася и за останалите трима контузени”, приключи треньорът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР