Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри е заплашен от уволнение заради

...
Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри е заплашен от уволнение заради
Коментари Харесай

Алегри с ултиматум от ръководството на Юве, Погба го ласкае

Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри е застрашен от уволняване поради незадоволителното показване на отбора в италианското състезание. Юве заемат нежеланото осмо място, а в Шампионската лига записаха две провали.

Според италианските медии, експертът е получил ултиматум – да вземе най-малко 7 точки в идващите три кръга на Серия " А ". Ювентус играе с Болоня в неделя, след което следват тежки борби с Милан и Торино.

Пред списание " GQ " французинът Пол Погба споделя, че наличието на Макс Алегри е било основно за завръщането му в Ювентус. Французинът изкара три сезона в Манчестър Юнайтед, преди да пристигна още веднъж при " бианконерите ". В момента Погба се възвръща от травма. Той даде обещание на почитателите да работи крепко, с цел да се завърне по най-хубавия метод на терена.

Полузащитникът е играл под управлението на Алегри по време на предходния си интервал в Юве и признава, че са поддържали връзка, когато е бил в Манчестър Юнайтед.

" Винаги съм имал доста мощна връзка с треньора. Той ме познава и постоянно ме е насърчавал, когато сме били тук дружно ", споделя Погба.







Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР