Треньорът на вратарите на Лудогорец (Разград) Бернд Дреер заяви, че

...
Треньорът на вратарите на Лудогорец (Разград) Бернд Дреер заяви, че
Коментари Харесай

Треньор на орлите: Лудогорец е по-скоро бразилски отбор

Треньорът на вратарите на Лудогорец (Разград) Бернд Дреер съобщи, че българският първенец е " по-скоро бразилски тим ". Германецът направи коментара за формалния уебсайт на Хофенхайм, против който " зелените " ще се изправят на следващия ден като хазаин в среща от втория кръг в груповата фаза на Лига Европа.

" Bulgaria with a Brazilian twist " @Ludogorets1945 will offer TSG two nights of South American magic in the #UEL https://t.co/Ec2RBaYEDa pic.twitter.com/kBxXbqPaCo
— TSG Hoffenheim EN (@achtzehn99_en) September 25, 2017
" Трябва да се каже, че при Лудогорец не става въпрос в действителност за български тим. Това е по-скоро за бразилски отбор. Отборът от много време е най-хубав в българската лига и в доста мачове не среща съвсем никаква опозиция. Затова от време на време на футболистите им е мъчно да се стимулират. Но, когато на европейската сцена получат действително предизвикателство, те са способни да отговорят. Тогава тимът става напълно различен и може да покаже своите действителни футболни стойности ", разяснява Дреер.

Той призна, че в българския лагер не са имали доста информация за Хофенхайм.

" Треньорът и играчите не знаеха съвсем нищо за Хофенхайм, само че аз към този момент ги предизвестих, че тук идва един доста добър тим ", сподели още немският познавач.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР