Треньорът на вратарите на Байерн (Мюнхен) Тони Тапалович е бил

...
Треньорът на вратарите на Байерн (Мюнхен) Тони Тапалович е бил
Коментари Харесай

Байерн изненадващо уволни треньор

Треньорът на вратарите на Байерн (Мюнхен) Тони Тапалович е бил уволнен изненадващо, излиза наяве от обявата му в обществената мрежа инстаграм.

След повече от десетилетие, моето време в Байерн изненадващо завърши, написа 42-годишният треньор.

Германските първенци уволняват близкия другар на Мануел Нойер и отвън терена с неотложен резултат, като заповедта му е подписана късно нощес. Решението идва откакто стана ясно, че Нойер ще бъде отвън терена до края на сезона, а самият капитан разгласи, че към този момент е наясно какъв брой огромна неточност е направил.

" Разликитe за метода, по който би трябвало да работим, ни кара да предприемем тази разлъка, изясни спортният шеф Хасан Салихамиджич на въпрос за какво Тапалович напуща поста си.

Той дойде в Байерн през 2011-а година дружно с Нойер и през всичкото това време тренираше всички вратари в баварския гранд.

„ Ще ми липсваш! “, написа Нойер под поста му в обществената мрежа. Ти оформи мен като вратар и моята игра на вратар и я издигна на друго равнище ".
Но очевидно в клуба са недоволни от прекомерно персоналното отношение сред двамата, защото напусналия към Монако чартърен авариен вратар Александер Нюбел разкритикува Тапалович, че са имали прекомерно малко контакти откогато е отишъл във Франция. А травмата на Нойер пък форсира незабавното привличане на швейцареца Ян Зомер от Борусия (Мьонхенгладбах) за вратарския пост.

" Вярвам, че въпреки всичко имаше разновидности да обменяме хрумвания за моето развиване понякога. Но не го правихме ", сподели Нюбел в изявление за телевизия ZDF. След като чу изявлението, Салихамиджич сподели пред други публицисти в ложата на мач на Байерн: " Ще разясняваме този проблем вътре в щаба ".
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР