Треньорът на волейболния Дея спорт (Бургас) Франческо Кадеду сподели след

...
Треньорът на волейболния Дея спорт (Бургас) Франческо Кадеду сподели след
Коментари Харесай

Франческо Кадеду: Много нервен мач стана! Ще е много важно да запазим това ниво и срещу Левски

Треньорът на волейболния Дея спорт (Бургас) Франческо Кадеду показа след извънредно трагична победа над първенеца Хебър в Пазарджик с 3:2 в дербито от 14-ия кръг на Efbet Супер Волей, че е станал доста нервозен мач. Италианският експерт добави, че ще е доста значимо да запазят това равнище и против Левски в идващия кръг.
 Дея спорт измъкна страхотна победа над първенеца Хебър след невероятна драма в Пазарджик Дея спорт измъкна страхотна победа над първенеца Хебър след невероятна драма в Пазарджик
" Много нервозен мач стана. Може би не беше от доста техническо високо равнище, както би трябвало. Имам доста борбен отбор с доста избухливи състезатели, импулсивни. Но и Камило разполага с доста опитни играчи. И двата тима са близки като индикатори, само че постоянно е хубаво да се играе в Пазарджик, с доста хора по трибуните. Мисля, че няма треньор и играч, които да желаят да станат втори. Всички желаят да побеждават. Загубихме Купата на България, само че имаме още мачове да изигираем. Играем против Левски, които имат доста млади състезатели, ще е доста значимо да запазим това равнище и против тях ", разяснява Кадеду след успеха.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Снимки: NVL/Startphoto.bg

Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР