Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов и целият му щаб, заедно

...
Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов и целият му щаб, заедно
Коментари Харесай

Стойчо Младенов, Филип Филипов и Димитър Бербатов посетиха палатковия лагер пред БФС

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов и целият му щаб, дружно с изпълнителния шеф на клуба Филип Филипов посетиха последователите, които през днешния ден стартираха протестния палатков лагер пред централата на БФС в Бояна.

Наставникът на „армейците“ не скри поддръжката си към настояванията за действителни промени в българския футбол, като призна, че в случай че е нужно, той и помощниците му всеки ден ще идват при почитателите пред базата на националите.

„Аз и екипът ми сме тук като почитатели, загрижени за българския футбол. Надявам се всичко това да е позитивно и да доближи до международните медии. Управлението на Борислав Михайлов не дава качество. Управляващите българския футбол гледат единствено персоналните си ползи. С почитателите постоянно сме дружно. Няма разлики сред нас. Ако би трябвало, ще идваме всеки ден“, разяснява Младенов.

Филип Филипов пък предложения на митинга всички, които са недоволни от положението на българския футбол.

„Този митинг не е на ЦСКА, а на целия български футбол. Виждате на какво равнище е той у нас. Днес алегорично се поставя началото на неопределен митинг за смяна в несъответстващото ръководство на българския футбол. Протестът ще продължи, до момента в който хората, които убиха футбола с безумните си решения, не подадат оставките си. Протестът е кротичък. Когато някой човек види, че не го желаят, най-нормалното нещо е да станеш и да си тръгнеш“, съобщи изпълнителният шеф на ЦСКА, който бе осъден на съвещание на нелегитимния Изпълком поради това, че е взел участие в постоянния конгрес на БФС, за който клубът получи покана.

При почитателите пристигна и някогашният нападател на ЦСКА Димитър Бербатов, който бе определен за президент на Футболния съюз на последния конгрес на централата.

„Големите клубове би трябвало да поддържат дребните. Няма значение дали става въпрос за Левски, ЦСКА, Ботев или Локомотив. ЦСКА са наранени от обстоятелството, че участваха на конгреса и делегатът им беше осъден. Не съм си представял, че ще бъда тук на палатков лагер. Споделих няколко пъти и с други почитатели, че щом се стига до тук, обстановката не е добра“, разяснява някогашният футболист на Манчестър Юнайтед.

„Ако бездействаме, ще има нови 16 години, в които нищо няма да се промени. Не съм единствено аз смяната, да заповяда и още някой. Ще сблъскаме хрумвания. Всеки има правото да показва волята си по законов метод. Хората го вършат. Казах им да са цивилизовани и културни. В цяла България стачкуват клубове. Те са на ръба, дори зад ръба. Постоянното лъжене, анулиране на конгреси води до тук“, добави Бербо.

В петък се чака митингът да бъде още по-мащабен, като поддръжката си за промени ще заявят на място и голям брой последователи, футболисти и ръководители на други клубове, които желаят футболната централа да стартира да работи за богатството на тази игра у нас.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР