Треньорът на ЦСКА - Стойчо Младенов, говори преди заминаването на

...
Треньорът на ЦСКА - Стойчо Младенов, говори преди заминаването на
Коментари Харесай

Стойчо Младенов внесе яснота около назначението си в ЦСКА

Треньорът на ЦСКА - Стойчо Младенов, приказва преди заминаването на тима за Хърватия. Специалистът разкри упованията си за реванша с Осиек, а също така разяснява и думите на Любослав Пенев, че " мрънка и мяука ".

" Най-важното е да отидем в идващия кръг. Направихме сериозна крачка, само че знаете, че за ЦСКА задачата постоянно е победа непременно. В ЦСКА успокоение няма, само че футболистите са по-уверени, усъвършенстваха самочувствието си. Участват интензивно и в двете етапи, към този момент им приказвам за трета фаза - това преливане от едната в другата. Доста от тях започнаха тренировки ", съобщи Младенов.

" Винаги сме били нащрек, съперниците не спят. Разузнаваме се взаимно, тъй като във футбола изненади, колкото желаете. "

" Нямам желание да разясня каквото и да било. Всеки може да приказва, каквото си изиска. Не съм задължен да давам пояснения, само че ще дам изясненост към назначението ми, с цел да няма интриги, простотии и нелепости, които да се приказват за да се внася напрежение ", съобщи Младенов по отношение на думите на Любо Пенев.

" Последните две години в Казахстан не съм приказвал нито с Гриша Ганчев, нито с Дани Ганчев, с изключение на нормалните СМС поздрави за празниците. След Коледа разговарях и с единия, и с другия. Единият диалог бе, когато разгласи, че той се отдръпва. Аз направих всичко допустимо да го разубедя. Следващият път беше след мача с ФК ЦСКА 1948. Това беше. Нямам желание да се занимавам с друго, с изключение на с идния мач. "

" Винаги съм защитавал българския треньор, отнасял съм се с почитание, ще го направя и през днешния ден. Без повече мнения. Каквото имах, споделих. Този случай е затворен за мен. "

" Предстоят ми още диалози с още почитатели, тъй като желая всички фракции да са единни. Това е мощният ЦСКА, тогава може да приказваме за велики достижения. ЦСКА ще се върне на върха единствено с обединяване и единодушие. 12-ият състезател ни е най-важният състезател, те са хората, които могат да оказват помощ. "

" Аз проблеми с никого не желая да имам. Не съм засягал никого. Проявявам почитание към всички. Който желае да оказва помощ, да оказва помощ. Който не желае, да стои в профил и да не пречи ", приключи Младенов.

АНГЕЛ ДОМУСЧИЕВ и КРАСИАН МИТЕВ , пратеници на ТОПСПОРТ в Осиек, Хърватия
 Този път Димитър Пенев ще пътува с ЦСКА
Този път Димитър Пенев ще пътува с ЦСКА

Пената беше първи на летището

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР