Треньорът на ЦСКА Саша Илич ще заложи на всичко най-добро

...
Треньорът на ЦСКА Саша Илич ще заложи на всичко най-добро
Коментари Харесай

Саша Илич залага на всичко най-добро за мача с ФК ЦСКА 1948

Треньорът на ЦСКА Саша Илич ще заложи на всичко най-хубаво в идното в понеделник от 20:30 часа домакинство от осмия кръг на efbet Лига лига против ФК ЦСКА 1948, написа " Тема Спорт ".

Сръбският експерт ще наруши практиката си да прави голям брой промени в турнирните дуели на отбора, които идват няколко дни след мач в евротурнирите. Така да вземем за пример против Септември армейците излязоха с 9 разнообразни играчи в стартовия си състав по отношение на гостуването на Сейнт Патрикс три дни по-рано.
 Филип Филипов: ЦСКА не е просто тим, ЦСКА е институция!
Филип Филипов: ЦСКА не е просто тим, ЦСКА е институция!

" ЦСКА не се предава пред никой и се бори до дъно "

Предстоящият конфликт с ФК ЦСКА 1948 обаче е извънредно значим за настроението на отбора в идващите седмици. Издънка в шампионата би свалило в допълнение морала на футболистите след отпадането от евротурнирите.

Освен това противникът се намира в чудесна форма, като е водач във краткотрайното класиране с 5 победи и 2 равенства от 7 мача. Армейците също не познават усета на загубата в шампионата до момента през сезона, само че те са изиграли единствено 5 дуела - 4 победи и 1 тъждество.

Както " Тема Спорт " през вчерашния ден писа, измежду титулярите на ЦСКА в понеделник ще се завърне Брадли де Нойер. Той бе осъден за срещите с Базел, а пропусна и дуела със Септември, като за последно бе на терена на 11 август против Сейнт Патрикс.

Очаква се нидерландецът да си партнира в отбрана със сънародниците си Кох и Матей, както и Иван Турицов. Четвърти следващ мач като титуляр ще запише норвежецът Джонатан Линдсет, а мястото на Маурисио Гарсес измежду титулярите също наподобява несъмнено. За върха на офанзивата още веднъж ще се избира сред Бамба и Морено.
 Кюстендилеца: Достоен, европейски ЦСКА!
Кюстендилеца: Достоен, европейски ЦСКА!

" Горе главите, " армейци "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР