Треньорът на ЦСКА Саша Илич ще направи няколко рокади сред

...
Треньорът на ЦСКА Саша Илич ще направи няколко рокади сред
Коментари Харесай

Саша Илич с няколко рокади в състава за мача със Спартак

Треньорът на ЦСКА Саша Илич ще направи няколко рокади измежду титулярите си по отношение на последния формален мач против Спартак (Варна), написа " Тема Спорт ". Сърбинът няма да излезе с най-благоприятен състав в днешния конфликт за Купата на България против другия отбор от морската ни столица.

В неделя от 20:15 часа " армейците " гостуват на Славия в " Овча купел " и треньорът ще запази някои от главните си състезатели за значимата борба в шампионата.
 Черно море застава на пътя на ЦСКА към златен дубъл
Черно море застава на пътя на ЦСКА към златен дубъл

Срещата на " Българска войска " стартира в 20:00 часа

Под рамката ще стартира Димитър Евтимов, който игра и в предходните дуели в шампионата до момента през акцията. В отбрана пък се чака да се появи Мено Кох, като в последния миг Саша Илич ще вземе решение кой от титулярните му бранители да остане на аварийна пейка.

В халфовата линия също ще има промени, като измежду титулярите ще се завърне Марселино Кареасо, стартирал от пейката против Спартак. Там ще седне голмайсторът Дюкенс Назон, който имаше здравословни проблеми по време на лагера на Хаити и по-късно финален от алените национали се причисли към подготвителния развой въз основата в Панчарево. Той ще се появи при потребност през втората част, а нападението на ЦСКА ще води Лазар Туфегджич.

В групата на " армейците " след неявяване от повече от половин година се завръща младокът Асен Дончев. Той към този момент е изцяло възобновен от травмата в коляното, която наложи да бъде опериран през есента, и даже взе присъединяване в контролата със Спортист Своге, приключила 1:1 през паузата. Миналата седмица 21-годишният флангови футболист възобнови контракта си с ЦСКА до лятото на 2026-а.
 Победи за юношите на ЦСКА
Победи за юношите на ЦСКА

Ето детайлности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР