Треньорът на ЦСКА- Саша Илич, говори по множество важни теми

...
Треньорът на ЦСКА- Саша Илич, говори по множество важни теми
Коментари Харесай

Саша Илич: Всеки класен български играч е добре дошъл в ЦСКА

Треньорът на ЦСКА- Саша Илич, приказва по голям брой значими тематики за " алените " след завръщането на отбора от Австрия.

" Най-вече е скъпо, че нямаме контузени. Доста добре тренирахме, имахме 4 качествени контроли. Почивката беше 9-10 дни, имахме и играчи с националните си тимове, които закъсняха или не пристигнаха на лагера, само че това е футболът.
 Стамен Белчев с подробен разбор за играта на бъдеща
Стамен Белчев с подробен разбор за играта на бъдеща " алена " звезда

" Илиан Антонов живее с футбола "

На въпрос дали ЦСКА има интерес към Никола Илиев, Саша Илич съобщи: " Всеки класен български състезател е добре пристигнал в ЦСКА ".

" Антонов е от младите играчи. Той, Папазов, Жабов, Симеон Александров, Чорбаджийски...много съм удовлетворен по какъв начин се показаха, на равнище бяха. Някои от тях ще бъдат част от ЦСКА.

Изтеглихме най-тежкия вероятен съперник, който бе в урната за втори квалификационен кръг на Лигата на конференциите - румънският Сепси. Трябва да мислим кръг за кръг и малко по малко. Разбира се, упоритостите са да влезем в груповата фаза на Лигата на конференциите ", съобщи Илич.

Той разкри детайлности за това по кое време се чакат в София Дюкенс Назон и Матиас Фаетон: " Имам информация, че до два дни ще са в София и ще се включат в тренировките ", сподели Илич.
 Бейтар (Йерусалим) ще накаже дисциплинарно Данило Асприля
Бейтар (Йерусалим) ще накаже дисциплинарно Данило Асприля

Крилото е мечтан от ЦСКА
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР