Треньорът на ЦСКА - Саша Илич, беше доволен от представянето

...
Треньорът на ЦСКА - Саша Илич, беше доволен от представянето
Коментари Харесай

Саша Илич: Имаме 23-ма титуляри, можем да играем по-добре

Треньорът на ЦСКА - Саша Илич, беше удовлетворен от представянето на своя тим при успеха с 4:0 над Ботев във Враца. Сръбският експерт обаче е на мнение, че " алените " могат да играят още по-добре.

" Благодаря за поздравленията. За мен е доста значимо наличието на семейсвото ми. Мисля, че заслужавахме изцяло успеха и изиграхме мощен мач. Влизаме в серия от 3-4 сложни мача до края на сезона и единствено с такава сила ще можем да реализираме такива резултати. Когато не съм удовлетворен от нещо, ще го кажа в съблекалнята. Да, през днешния ден играхме доста добре, само че можем доста по-добре. Надявам се, че в идния интервал ще изглеждаме още по-добре ", сподели Илич.

" Първо и най-важно е, че можем да използваме доста футболисти, защото играем доста мачове. Днес промените, които влязоха в игра, ни донесоха още нещо. Нямаме 11 титуляри, а разполагаме с 23 футболисти, които пускаме в игра. Всяко едно попадение дава самочувствие на всеки футболист. Това е най-важно за нападателите. Като тим би трябвало да играем на високо равнище. Не е значимо кой ще вкара ", сподели още наставникът на ЦСКА.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР