Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро заяви, че ранният гол,

...
Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро заяви, че ранният гол,
Коментари Харесай

Ел Маестро: След първия гол мачът бе формалност

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро съобщи, че ранният гол, който вкараха " алените " в реванша против " Адмира Вакер " от втория квалификационен кръг на Лига Европа, е предопределил изхода на срещата и класирането на отбора напред в шампионата.

ЦСКА отпътува като любимец за Австрия след успеха с 3:0 вкъщи, а като посетител осъществя триумф с 3:1 и то пред солидна българска агитка.
ЦСКА разруши " Адмира ", Мауридес не стопира да бележи "Червените " не престават напред в Лига Европа
" Подкрепата на почитателите постоянно оказва помощ. Когато дойдеш от София и видиш толкоз доста хора, които са придружили тима, това му дава мотивацията да покаже нещо положително. Това и стана. Знаехме, че в случай че вкараме ранен гол, това ще убие интригата и ще реши нещата. След попадението, което вкарахме рано, беше условност да оформим резултата за статистиката ", удовлетворен бе експертът.

Следващият противник на ЦСКА в квалификациите ще бъде датският " Копенхаген ", който в профил " Стярнан " (Исландия) с общ резултат от двете срещи 7:0.

" Сега е значимо да не мислим незабавно за " Копенхаген ", а да запазим концентрацията си от мач за мач. " Копенхаген " може да е любимец, само че ние ще търсим метод да победим. Явно е, че този тим е по-добър от нас, само че това не значи, че ние нямаме нашите шансове против тях ", добави Ел Маестро.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР