Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро ще продължи да се

...
Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро ще продължи да се
Коментари Харесай

Ел Маестро с много важно решение за ЦСКА! Това ли е старта към титлата?

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро ще продължи да се доверява на система 4-4-2 с ромб в средата на терена и отсега нататък. Сърбинът с английски паспорт изненада с тази сграда при гостуването на Берое в Стара Загора и смяната даде резултат.
Армейците изиграха най-силния си мач от началото на сезона и завоюваха с 3:0. Амос Юга беше подложен в предмостието на защитата, а пред него действаха Джонатан Линдсет, Марселино Кареасо и Тобиас Хайнц, който беше с най-свободна роля и обикаляше по целия фронт на офанзивата. На нейния връх пък си партнираха Естрада и Назон.
Червените действаха по този метод и в секретната контрола с Литекс през уикенда, когато Ел Маестро направи много промени и даде късмет на футболисти, които нямат доста минути от началото на сезона. Като опорен халф беше пробван Тибо Вион, пред него играха Кареасо и Шагоян, а зад нападателите Естрада и Асприля действаше Лазар Туфегджич. Дори и с пробен образ, отборът сподели, че се напасва добре към новата скица и победи втородивизионния си противник с 5:1.
Това е третата групировка, която Ел Маестро употребява от началото на късия си престой в ЦСКА. Той игра с 3-5-2 против Сепси в Румъния и Лудогорец в Разград и позволи тежки провали, а със скица 4-1-4-1 не съумя да победи Славия и Черно море вкъщи.
Сега сърбинът се надява с ромба в средата на терена да извлече максимума от своите полузащитници, като към този момент нееднократно се е потвърдило, че позицията на Амос Юга е сред отбраната и халфовата линия. Добрата вест за младия експерт е, че все още единственият с проблеми, с изключение на трайно контузените Матей и Де Нойер, е Браян Морено. Всички други футболисти са здрави, разяснява „ Тема Спорт “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР