Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев ще даде обичайната си пресконференция

...
Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев ще даде обичайната си пресконференция
Коментари Харесай

На живо: Пресконференцията със странен час на Любо Пенев

Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев ще даде нормалната си конференция преди мача от 24-ия кръг на Първа професионална лига против " Септември ".

Необичаен е часът на започване на срещата с медиите - 13:23 ч.



От клуба обявиха, че няма неточност в формалното известие и конференцията ще се състои тогава по гледище на Пенев.

В предходния кръг ЦСКА загуби от " Левски " в дербито на националния стадион. Това смъкна " алените " на трето място в класирането. Двата отбора имат по 48 точки, само че " сините " са с по-добри индикатори в директните дуели. Лидер в класирането е отборът на " Лудогорец " с 53 точки.
ЦСКА подаде тъжба: Подкрепяме нашия ментор, не одобряваме несправедливости "Червените " се обърнаха към Съдийската комисия на БФС след дербито
След мача Пенев изрази недоволството си от решенията на съдийската бригада. От клуба пък подадоха тъжба поради отсъжданията на Владимир Вълков.

Последните клюки към отбора са, че на стадион " Българска войска " ще се завърне голмайсторът на националния тим Димитър Бербатов. Той е спряган за помощник-треньор или за нападател.
Димитър Бербатов сменя Мауридес в ЦСКА? Нападателят е получил покана още веднъж да заиграе на "Българска ярмия ", научи bTV
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР