Треньорът на ЦСКА 1948 Росен Кирилов заяви, че отборът му

...
Треньорът на ЦСКА 1948 Росен Кирилов заяви, че отборът му
Коментари Харесай

Росен Кирилов: Чака ни много тежък мач със Славия

Треньорът на ЦСКА 1948 Росен Кирилов съобщи, че тимът му го чака доста тежък мач със Славия, защото всяка точка е жизненоважна за " белите " и те ще дадат максимума от себе си, с цел да завоюват срещата. Той добави, че е удовлетворен от показаното в подготвителния развой от своите футболисти, които са окуражени да реализират положителни резултати до края на шампионата.

Мачът сред Славия и ЦСКА 1948 в петък от 19:30 часа на стадиона в столичния квартал " Овча Купел ".

" Отборът се готви съществено за мача със Славия. Чака ни доста тежък дуел, защото всяка точка е скъпа и за двата отбора. Амбицирани сме да създадем добър мач и да победим. Имахме много национали и контузени играчи, тази седмица успяхме да се съберем всички. Видях едни окуражени и положителни футболисти. Тренират с извънредно предпочитание и са окуражени да реализират положителни резултати до края на шампионата. Тези три седмици бяха като една миниподготовка ".

" Славия ще успее да се възвърне от мача с Арда до петък и ни чака доста тежък дуел. Всяка точка е жизненоважна за тях. Това е тим с обичаи, има положителни футболисти - и опитни, и млади. Те могат да ни изненадат, както и ние тях. Сигурен съм, че част от момчетата от нашия тим ще са част от националния отбор след време ".

" Искаме за всеки мач да се подготвим оптимално добре и да извлечем максимума. Не си вършим сметки. Срещу всеки съперник би трябвало да сме готови и мобилизирани, това е задачата на всички в клуба ".

" Форматът на шампионата е забавен. Нашият клуб е срещу промяната на формата и връщането на формата с 16 тима ", сподели Кирилов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР