Треньорът на ЦСКА 1948 Петко Петков кометира загубата на неговия

...
Треньорът на ЦСКА 1948 Петко Петков кометира загубата на неговия
Коментари Харесай

Петко Петков: Нашата цел е да спечелим промоция за Първа лига през следващия сезон

Треньорът на ЦСКА 1948 Петко Петков кометира загубата на неговия тим против Арда Кърджали.

"За страдание получихме ранен гол, който вкара напрежение в нашата игра. Допуснахме доста неточности в отбрана и можеше да допуснем още голове. За страдание не успяхме да оползатворим възможностите си през второто полувреме ", стартира той.

"Във футбола всичко е значимо, ние бяхме подготвени за мача, който играем. За жал допуснахме ранен гол, който разстрои играта ни. Игровото време през втората част беше малко и не успяхме да спечелим ", продължи Петков.

"Да ви кажа почтено ние направихме огромните неточности през есента, поради равенствата у дома. През пролетта бяхме с друго лице, спечелихме много срещи, това ни е и първа загуба напролет. Ако успеем да подобрим изцяло равнището следващата година ще успеем да се класираме за Първа лига ".

"Нашата цел беше да влезем в Първа Лига, само че ние желаеме това да стане по безусловно почтен метод, без външни намеси, с цел да влезем с качества. Сигурен съм, че следващата година ще успеем.

Да ви кажа почтено ултиматуми във футбола няма по какъв начин да има. Целите са да се развиваме и да демонстрираме от ден на ден игра и съм сигурен, че следващата година ще се случи ".

"Аз мисля, че в нашия клуб всичко е на високо равнище, от професионално и финансово естество, футболистите не са излъгани финанасово, тъй че клубът е добър за работа както за футболистите, по този начин и за треньорите ".

"Мислим за селекция, тя е отворен развой. Ще се подсилим, откакто създадем разбор на представянето на постовете, където имаме потребност ", приключи треньорът на ЦСКА 1948.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР