Треньорът на ЦСКА 1948 - Красимир Балъков, сподели очакванията си

...
Треньорът на ЦСКА 1948 - Красимир Балъков, сподели очакванията си
Коментари Харесай

Балъков: Българският футбол започва рестарт, а ЦСКА 1948 като начин на мислене сме пример за него

Треньорът на ЦСКА 1948 - Красимир Балъков, показа упованията си за представянето на " алените " през новия полусезон в родния хайлайф, който стартира тази неделя с мач против Царско село.

" Донякъде можем да бъдем удовлетворени. Мисля, че първоначално имахме усложнения, само че като цяло считам, че сме на правилен път. Винаги можем по-добре, само че по тази причина има втори полусезон ", съобщи Бала.

" През есента имахме мощна серия от мача с Етър, през Ботев Пловдив, Славия. Мачът против Берое в София също беше добър. Играем всеки мач за победа. Анализираме загубите и качваме равнището с всеки изминат мач. Има доста неща за възстановяване, само че като цяло трябв да работим доста във връзка с физиката и тактиката. "

" Младият футболист има възходи и падения по време на развиването си, само че като цяло считам, че младите подвигнаха персоналното си равнище и мисля, че идващия полусезон ще покажат още по-добри игри ", призна Бала.

" Като виждам, в българското състезание, доста малко тимове залагат на български футболисти, тъй че считам, че ние ще бъдем един от претендентите за избор на национални състезатели. Българският футбол стартира рестарт, а ние като тим и метод на мислене сме образец за този рестарт. Естествено, не можем да сме единствено ние, би трябвало и други клубове. Ние сме един клуб, който дава началото на нещо ново ", приключи Балъков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР