Треньорът на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски демонстрира увереност, че отборът

...
Треньорът на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски демонстрира увереност, че отборът
Коментари Харесай

Треньорът на ЦСКА 1948: Мачът с ФКСБ е армейско дерби на Балканите

Треньорът на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски показва убеденост, че тимът му може да отстрани румънския ФКСБ (Букурещ) при дебюта на тима в европейския клубен шампионат Лига на конференциите.

" ФКСБ е румънски гранд, прочут по нашите ширини. Разполага с добър финансов запас, национални състезатели. Ще се надиграваме, постижимо е да ги отстраним, тъй като за мен няма непостижими неща. Жалко, че мачът в Румъния ще бъде без аудитория. В последните мачове на мен и на футболистите ни достави наслаждение да играем пред цялостни трибуни. Мачът в София ще бъде на Националния стадион. Може да има смяна на семействата, защото Националният стадион е ангажиран по същото време. “

„ Да, може да се каже, че това е армейско дерби на Балканите. Доколкото знам там също има двоумения кой е по-армейският клуб. Ние за нас сме сигурни кой е армейският тим в България ", сподели Рибарски пред кореспонденти.

" Очаквам още нови играчи. Дискутират се избрани имена, които в този момент не желая да посочвам. В околните седмица-две се надявам да намерим заместител на напусналия нападател Алекс Колев. Националите ще получат няколко дни отмора и в първите контроли няма да вземат участие наедно с останалите. До края на лагера тимът ще бъде дефинитивно окомплектован. Последната контрола ще бъде с Арис ", сподели още Рибарски.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР