Треньорът на Сепси Ливиу Чиоботариу бе доволен от успеха на

...
Треньорът на Сепси Ливиу Чиоботариу бе доволен от успеха на
Коментари Харесай

Треньорът на Сепси: Трябва да внимаваме изключително много и в реванша

Треньорът на Сепси Ливиу Чиоботариу бе удовлетворен от триумфа на своя тим против ЦСКА с 2:0 в мач от втория прелиминарен кръг на Лигата на конференциите, само че похвали и противника, като настоя отборът му да остане съсредоточен и в реванша.

" Мачът беше много сложен против мощен противник. Беше основана фантастична атмосфера. Доволен съм от резултата. Той ни дава опция да се надяваме и на добър излаз в реванша. Защитата ни беше проведена добре, това е четвърти следващ мач за нас без позволен гол. Бяхме изправени пред рискови обстановки. Създадохме четири-пет обстановки още преди почивката. След първия ни гол имахме опция да направляваме играта и да внимаваме за положения за осъществяване на второ попадение. Резервите се включиха сносно, удовлетворен съм и от играта на фланговите ни играчи ", показа той.

" Няма идентични мачове. Те са способни да извърнат развоя от конфликта. Ние имаме два гола преднина в този момент, само че би трябвало да внимаваме извънредно доста и на реванша. Играем със мощен тим. Разполагаме с добър състав, само че не би трябвало да забравяме и здравословните проблеми, които имаме. Програмата ни ще бъде тежка до идващия ни мач против ЦСКА ", добави експертът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР