Треньорът на се поздрави с успех с 1:0 над в

...
Треньорът на се поздрави с успех с 1:0 над в
Коментари Харесай

Диего Симеоне: Всеки мач за мен е като последен

Треньорът на се поздрави с триумф с 1:0 над в своя мач №500 отпред на " дюшекчиите ". С триумфа столичани ще посрещнат Новата година като водач в Ла Лига с задатък от 2 точки пред съгражданите си от Реал.

" Както постоянно мачовете с Хетафе са сложни. В първите 30 минути играхме по този начин, както искахме, отбелязахме и гол, само че пропуснахме да удвоим. След това заиграхме по този начин, че на Хетафе беше по-лесно. През втората част нямахме положения, както и противника. Не успявахме да се излезем от пресата им и изходът на мача остана под въпрос до самия край. Резултатът 1:0 е доста рисков ", разяснява Симеоне.Той беше запитан и дали си показва, че един ден ще изведе Атлетико в мач №1000.

" Когато пристигнах в клуба и се срещнах с управлението предложих да мислим мач за мач. Не считам да трансформирам това. За мен всеки мач е като финален. Така ще бъде досега, когато по една или друга причина напусна Атлетико ", приключи Симеоне. Ла Лига 16 кръг, сряда 30 декември  Атлетико Мадрид 1:0краен резулат  Хетафе
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР