Треньорът на Рома Жозе Моуриньо призна, че не знае доколко

...
Треньорът на Рома Жозе Моуриньо призна, че не знае доколко
Коментари Харесай

Жозе за Дибала: Утре ще реша дали да играе

Треньорът на Рома Жозе Моуриньо призна, че не знае до каква степен може да разчита на Пауло Дибала в идния мач против Фейенорд в Лига Европа.

Отборът от Рим загуби първата среща като посетител с 0:1.

" Не знам дали Дибала ще може да играе от първата минута. Днес видяхте, че тренирахме единствено 15 минути. След това имахме тактическо занятие. Решихме да дадем на Пауло още 24 часа, с цел да разберем дали може да играе или не. Утре ще реша ", сподели португалският треньор на конференцията си преди мача.

" Въпреки че ни дефинират като предпазен тим, сме блъснали гредите 27 пъти през сезона. Малко е спорно, нали? Но не желая да приказвам за неналичието на шанс, би трябвало да сме по-добри ", сподели още Моуриньо.

" След като започваме с гол пасив, би трябвало да вкараме. Малко ме тормозят тези удари в гредите, само че сме способни сме да го създадем ", има вяра експертът.

Той разяснява и положението на Тами Ейбрахам. " Добре е, смее се е и от самото начало е в въодушевление. Може да вкара или не, само че от човешка позиция е добре ", приключи Жозе Моуриньо.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР