Треньорът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров остана доволен от победата

...
Треньорът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров остана доволен от победата
Коментари Харесай

Хаджисотиров: Радвам се, че успяхме да победим с разлика

Треньорът на Рилски състезател Людмил Хаджисотиров остана удовлетворен от успеха над А1 Академик. Ето какво сподели експертът след дуела от XII кръг от постоянния сезон в Националната Баскетболна Лига:

" С всеки мач се опитваме да се подобряваме и да си почистваме грешките. Например в този мач започнахме доста добре първата част, само че по-късно допуснахме един спад в отбрана във втората част, което се дължи най-много на липса на централизация. После говорихме на полувремето и третата част я взехме с 30:12.

Като цяло съм удовлетворен по какъв начин подходихме към днешния мач. Тук не се играе елементарно, тъй като Академик е един доста надарен тим. Не е инцидентно, че са шести в шампионата и са една от приятните изненади. Радвам се, че успяхме да победим с разлика и всички играчи да вземат присъединяване в дуела.

Не съм удовлетворен, че имаме 21 механически неточности, само че това отново идва от неналичието на централизация и подценяване в избрани моменти. В нахлуване играем добре през целия сезон, само че значимото е, че би трябвало да си подобрим играта в отбрана ", съобщи Хаджисотиров пред Българска национална телевизия.
 Разгром за Академик, Рилски състезател вкара 106 точки в София
Разгром за Академик, Рилски състезател вкара 106 точки в София

Ксавие Джонсън се отличи с 23 точки и 8 битки за триумфа на тима си
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР