Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан заяви, днес, че е

...
Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан заяви, днес, че е
Коментари Харесай

Зидан мотивиран да изведе "Реал" от кризата, Роналдо ще играе срещу "Валенсия"

Треньорът на " Реал " Мадрид Зинедин Зидан съобщи, през днешния ден, че е подготвен да подаде оставка неотложно, в случай че почувства, че методите му към този момент не се възприемат от футболистите.

Испанският и европейски клубен първенец отпадна шокиращо от " Леганес " на четвъртфиналите за Купата на Краля, а в Примера изостава на 19 точки от водача " Барселона ". Така единствен късмет за трофей пред " Реал " този сезон остава Шампионската лига. На осминафиналите " кралският клуб " ще срещне " Пари Сен Жермен ".

" Ще си потегли от " Реал " още на следващия ден, в случай че усещам, че методите ми не работят. Във футбола има доста неприятни и положителни моменти. Аз ще се опитам и имам желание да трансформира тази комплицирана обстановка в клуба, усещам се мощен ", сподели Зидан на конференция през днешния ден.

" Много остро реагирах на последните неприятни резултати. Загубата от " Леганес "? Проблемът е в това, че ние не постигнахме нужния резултат в първия мач. А във втория е допустимо аз да не съм стимулирал задоволително футболистите ", добави експертът.

В събота " Реал " Мадрид гостува на " Валенсия " в среща от 21-ия кръг на испанското състезание. Голямата звезда на отбора Кристиано Роналдо ще бъде подготвен за съботния дуел, откакто тренира наедно със съотборниците си през днешния ден.

Португалецът получи контузия на лицето при разгрома над " Депортиво " Ла Коруня със 7:1 предишния уикенд.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР