Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан, обмисля да даде почивка

...
Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан, обмисля да даде почивка
Коментари Харесай

Зидан дава почивка Роналдо срещу Лас Палмас, пази го за Ювентус


Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан, обмисля да даде отмора на суперзвездата на " белия балет " Кристиано Роналдо за гостуването на Лас Палмас в мач от 30-ия кръг на Ла Лига, оповестява испанското издание " Marca ".

През този сезон се трансформира в постоянна процедура петкратният притежател на Златната топка да не попада в групата за срещите от шампионата, когато следва тежък конфликт в Шампионска лига. Случаят в този момент е тъкмо подобен, защото във вторник Реал ще пътува до Италия, където следва аудиенция на локалния хегемон Ювентус в първи дуел от 1/4-финалите на шампионата.

Зидан готви още няколко промени за гостуването в Гран Канария, тъй като купата в Испания от дълго време се трансформира в мираж за испанския исполин. Реално, Шампионска лига остана единствената конкуренция до края на сезона, в която мадридчани могат да побеждават.

Почивката на Роналдо сигурно стряска сънищата на " Старата госпожа ". Португалската звезда има 8 гола от 7 мача против Юве в шампионата на богатите, вкара им 2 и на финала през юни предходната година, който Реал завоюва с безапелационното 4:1.

От началото на сезона Кристиано има 12 попадения и 2 асистенции в едвам 8 мача в Шампионска лига, които е осъществил от 26 точни изстрела. От старта на календарната година се е разписвал 19 пъти за " белите " в 13 изяви.

Юве посреща Реал във вторник от 21.45 часа наше време. Припомняме, че Меди Бенатия и Миралем Пянич са осъдени за италианския отличник, до момента в който Джорджо Киелини, Алекс Сандро и Родриго Бентанкур ще пропуснат реванша, в случай че получат жълт картон. С заплаха от глоба при испанците е капитанът им Серхио Рамос.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР