Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан има совето обяснение за

...
Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан има совето обяснение за
Коментари Харесай

Зидан: Изоставаме на 8 точки от Барса, защото не си вкарваме положенията

Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан има совето пояснение за следващия неуспех през отзи сезон и нулевото тъждество с Атлетик Билбао. Според него огромният проблем на “Белия балет” е, че не си вкарва ситуациите. точно това е и повода за изоставането на цели 8 точки от водача в класирането Барселона.

“Изоставаме на 8 точик, тъй като не си вкарваме ситуациите. Миналата година нещата стояха по напълно друг метод. Въпреки това моята работа е да бъда положителен и да имам вяра, че нещата скоро ще потръгнат и головете още веднъж ще дойдат. Щастлив съм от представянето на тима и от основаните положения, само че направихме прекалено много пропуски. Доволен съм от мача, само че съм отчаян от резултата, тъй като играчите ми заслужаваха повече. Разочароващо е, тъй като направихме всичко допустимо, с цел да победим, само че ни липсваше единствено гол. Играхме добре и имахме своите шансове, само че топката по този начин и не пожела да влезе във вратата. Въпреки това би трябвало да запазим този нрав и да мислим за следваищя мач”, съобщи Зидан.

Французинът разяснява и аления картон на Серхио Рамос.

“Рамос не е благополучен от това, което се случи. Според него нямаше учредения за червен картон. Ние обаче няма по какъв начин да променим решението на съдията”, добави наставникът.

Примера дивисион 14 кръг, събота 2 декември  Атлетик Билбао 0:0краен резулат  Реал Мадрид
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР