Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола, обмисля да привлече в

...
Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола, обмисля да привлече в
Коментари Харесай

На Острова: Пеп се насочва към Де Йонг

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола, обмисля да притегли в тима полузащитникът Френки де Йонг от Барселона, откакто „ жителите “ се отхвърлиха от капитана на Уест Хем Деклан Райс, оповестява The Sun.

Изданието допуска, че каталунците ще желаят към 90 милиона паунда, които Сити беше подготвен да заплати в опитите си да подпише с Райс.

Не е загадка, че Гуардиола има предпочитание да притегли нов халф, откакто Илкай Гюндоган отхвърли нов контракт и избра да премине на „ Камп Ноу “.

Сити се отхвърли от Райс, откакто Арсенал извади повече пари, в сравнение с първенците бяха подготвени да платят.

Гуардиола се опита да подпише с Де Йонг през 2019-а година, преди нидерландският национал да премине в Барселона.

Той беше съществена трансферна цел на Манчестър преди година, когато остарелият му ментор в Аякс – Ерик загар Хаг, се опита да го трансформира в едно от първите си попълнения на „ Олд Трафорд “, само че 26-годишният полузащитник избра да остане в Барселона и към момента не бърза да напуща Испания.

Въпреки това той е наясно, че управлението на „ Камп Ноу “ е отворено за неговата продажба в опит да подобрят финансите си. Де Йонг печели по 400 000 паунда на седмица след облагането с налозите и има още три години до края на контракта.

Той е харесван от треньора Шави Ернандес, който желае да го задържи, само че Барса желае да се отърве от високото му заплащане и знае, че Сити има пари за халф от най-висока класа, откакто се отхвърли от Райс.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР