Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти изрази недоволството си от

...
Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти изрази недоволството си от
Коментари Харесай

Анчелоти: Не сме щастливи, че трябва да играем два пъти за по-малко от 72 часа

Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти изрази недоволството си от това, че тимът му би трябвало да играе, откакто е имал по-малко от 72 часа отмора след предходния си дуел. В четвъртък вечерта „ белите “ имаха конфликт с Валенсия, а на следващия ден би трябвало да гостуват на Майорка в ранния конфликт от деня в Ла Лига, който стартира в 15:00 часа българско време. За съпоставяне – Барселона игра в сряда, а на следващия ден ще се изправи против Севиля в 22:00 часа.

„ Не сме щастливи, че би трябвало да играем след по-малко от 72 часа отмора. Това не ми наподобява вярно. Ще играем, тъй като би трябвало да го създадем. Абсолютният най-малко за отмора обаче е 72 часа. Така че не е вярно да играем в два часа следобяд в неделя.

Майорка е тим, който обича да играе на контраофанзива и се пази доста добре. Солидни са. Контролът върху топката ще бъде основен.

Алаба тренира и може да играе без проблем. Милитао и Карим Бензема сега минават проби, само че не наподобява да има нещо съществено. Утре няма да играят, само че ще пътуват за Световното клубно състезание. Не мога да кажа дали ще са разполагаем за първия, или за втория мач. Дали на следващия ден ще има ротации? Може би. Но сигурно ще излезе допустимо най-хубавият тим, тъй като най-важният мач е на следващия ден.

Не е правилно, че играчи са били предлагани на Реал през зимния трансферен прозорец. Няма футболист, който да ни е бил предлаган през януари “, съобщи Анчелоти по време на днешната си конференция.

" Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР