Треньорът на Пирин Олександър Бабич ще има големи трудности по

...
Треньорът на Пирин Олександър Бабич ще има големи трудности по
Коментари Харесай

Пирин понесе тежък удар, Суда се контузи

Треньорът на Пирин Олександър Бабич ще има огромни компликации по сглобяването на състава за семейството на Хебър.

Причината е, че проблемите за него се натрупат един след различен. Наказани за мача са двама съществени играчи - капитанът Александър Дюлгеров и халфът Венцислав Бенгюзов. Украинският експерт обаче получи и различен удар.

Плеймейкърът Аймен Суда се контузи, твърди " Тема Спорт ". И наставникът сигурно ще би трябвало да си прави сметката без него както за срещата с пазарджиклии, по този начин и за гостуването на Крумовград, което е на 17 март, неделя, от 12:45 часа. А не е ясно по кое време ще може да го употребява след паузата в шампионата.

Ключов за орлетата е дуелът с Хебър. В момента Пирин е 14-и с 20 точки. Тази позиция праща на бараж за оставане в елита. Пазарджиклии пък са с три пункта повече на 13-ото място. И с победа орлетата ще задминат противника. Причината е, че се постановиха над него с 2:1 през есента на " Георги Бенковски ".

В същото време управлението на благоевградчани продължава да чисти остарели отговорности. В клуба са уверени, че ще получат професионален лиценз и за идната акция, откакто наваксаха с заплащането на заплати - сега на играчите не се дължат месечни съглашения, а наред с това се споразумяха и за разсрочено заплащане на задълженията към Национална агенция за приходите.

Очаква се през идващия месец пък да бъде направено и сдружение, в което дялове да имат няколко вложителя, които ще обезпечават издръжката на клуба. Акции ще има и община Благоевград.
 Шеф в Пирин: Има интерес към всички наши млади играчи
Шеф в Пирин: Има интерес към всички наши млади играчи

Занев разяснява обстановката към Иван Тасев
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР