Треньорът на Пирин Благоевград Уорън Фийни бе много разочарован от

...
Треньорът на Пирин Благоевград Уорън Фийни бе много разочарован от
Коментари Харесай

Фийни: България е чудесна държава, но нещата няма как да се получат по този начин

Треньорът на Пирин Благоевград Уорън Фийни бе доста отчаян от съдийството на Георги Давидов в дуела с Локомотив София (1:2).
„ Равностоен конфликт. В началото играхме добре. Мисля, че би трябвало да обърнем внимание на съдийството и да кажем, че това бе най-слабото, което съм виждал в кариерата си. Извинявам се, че ще го кажа, само че вашата страна няма по какъв начин да се развие по този метод. Ако такива дузпи се свирят би трябвало да има по 500 в един уикенд в Европа “, съобщи Фийни.

„ Този арбитър ни управлява дуела в „ Надежда “ предишния сезон при загубата с 1:3 от Локомотив София. Оттогава този рефер не е свирил мач на Пирин и внезапно се появява да управлява наш дуел. България е чудесна страна и ми харесва да съм тук, само че нещата няма по какъв начин да се получат по този метод. Получих жълт картон, тъй като му споделих, че е изпуснал мача и че е най-лошото показване на арбитър, което съм виждал. След това имае друга обстановка с Педро Фреари, за което имаме искания “, добави още той.

„ Като погледнете нашето показване против мощните тимове, не мисля, че сме се показали неприятно. В последна сметка не сме тук да спечелим шампионата, а да останем в елита. Това е нашата цел. Имаме умел състав, само че не значиме, че би трябвало да сме в челото. Но имаме отсъстващи в лицето на Манолев и Станислав Костов. Ще оправим представянето си. Последните два дни имахме положителни вести за Бодуров, само че травмата му е тежка и изисква физиотерапия. Не мога да кажа сигурно тъкмо по кое време ще се завърне на терена “, сподели треньорът на Пирин.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР